Fiets met je collega's naar het werk op #Dikketruiendag

Publicatiedatum
Doe een actie met je bedrijf op 12 februari, registreer ze en win misschien met jouw peloton van 'klimaatflandriens' een mooie prijs!
Dikketruiendag

Hoe hoog is het flandriengehalte van jouw bedrijf of organisatie? Spring op de fiets en toon het karakter van je team voor de 15de editie van Dikketruiendag op 12 februari 2019. Je kan de fietsers ook steunen met een fietsvriendelijke actie.  

Voordelen voor jou en voor alle medewerkers 

De voordelen van fietsen naar het werk zijn onmiskenbaar. Ruil de auto voor de fiets en stoot minder CO² uit. Zo help je de klimaatverandering tegen te houden. Door de files te vermijden krijg je bovendien een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Fietsen helpt tegen overgewicht en maakt je gezonder. Wat houd je nog tegen?  
58% van de Vlamingen die vandaag naar het werk pendelen, doet dat voor een beter leefmilieu.  

Steek daarom de klimaatflandriens een hart onder de riem en fiets mee!  
Nog meer voordelen voor jouw bedrijf of organisatie 

  • Fietsende werknemers zijn productiever, alerter en minder vaak ziek 
  • Fietsen is fiscaal voordelig: bedrijfsfietsen en alle aanverwante kosten (fietsstallingen, kleedruimtes, …) zijn 120% aftrekbaar 
  • Ondernemingen/organisaties die hun werknemers stimuleren om de fiets te nemen, zorgen voor een betere en snellere bereikbaarheid en hebben een gezond imago 

Registreer vandaag nog en win! 

Kies op www.dikketruiendag.be een formule die bij jouw bedrijf of organisatie past. Vreet klimaat-kilometers in een heuse klimaatronde of krijg de flandrienmicrobe te pakken in de lichtere formule ‘Bidon Light’. Ontwikkel je iets op maat van je bedrijf?  Geef dan via de laatste optie in het keuzeformulier je eigen actie in. Zo wint jouw klimaatpeloton misschien een mooie prijs!  

En, smeer jullie kuiten nu al in voor het klimaat, want #Dikketruiendag 2019 is niet voor watjes!