Extra ochtendshow met Prof. Dr. Miguel Meuleman op 10/09

Publicatiedatum
In een extra ochtendshow rond de nieuwe trends in de financiering van ondernemingen zal Prof. Dr. Miguel Meuleman inzoomen op de laatste algemene trends en specifieke financieringstrends voor ondernemingen.

Over de spreker

Professor Meuleman is full professor entrepreneurship aan Vlerick Business School en gastprofessor aan Universiteit Gent en Imperial College (VK). Hij is gespecialiseerd in groeifinanciering en buy-outs. Zijn onderzoek werd gepubliceerd in toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften in entrepreneurship, entrepreneurial finance en management. Hij geeft les in entrepreneurship, venture capital en groeifinanciering, buy-outs en het opstartproces van nieuwe bedrijven. Hij heeft tevens verschillende cases ontwikkeld en is betrokken bij adviesprojecten in de context van startende ondernemingen.

Wat mag je verwachten? 

Topics als impact investing, cross border investments, waarderingen, gespecialiseerde fondsen, fintech en spacs komen aan bod tijdens deze sessie. 

Praktisch

De extra ochtendshow vindt plaats op vrijdag 10 september 2021. Het event start om 9 uur en we ronden af om 10 uur.
Deelname is gratis, maar je dient je bijkomend in te schrijven voor deze specifieke sessie. Kort voor deze sessie sturen we je dan een link waarmee je kan deelnemen.