Expert Talks voor communicatieprofessionals binnen het VLAIO Netwerk: een groot succes

Publicatiedatum
Met maar liefst 120 waren we aanwezig in Quartier Papier in Zaventem om ons te laten inspireren door Tim Verheyden en Clo Willaerts.

Tim Verheyden, vrt journalist, dompelde ons onder in storytelling.  En Clo Willaerts, digital marketing expert, haakte hierop in met facts, figures en waarheden over SEO, doelgroepen, meten van campagnes, … Met deze twee kleppers was onze eerste ‘Expert Talks’ een schot in de roos. 

Communiceren doe je niet alleen

Het was al snel duidelijk: iedereen wil zijn of haar verhaal op zoveel mogelijk manieren gedeeld en verspreid zien. Daarom een duidelijke oproep: laten we elkaar helpen en versterken binnen het VLAIO Netwerk. We kunnen vragen beter en gerichter beantwoorden door kennis te delen én we kunnen elkaar ondersteunen in onze communicatie.

Word lid van de VLAIO Netwerk LinkedIn groep. Om kennis te delen, oproepen te verspreiden, elkaars vragen te beantwoorden en op de hoogte te blijven van nieuwtjes en weetjes uit het VLAIO Netwerk. Ook jij kan zeker een waardevolle bijdrage leveren om ondernemers nog beter te ondersteunen. 

Laat hier je mailadres en LinkedIn profiel achter en laat je uitnodigen voor de gesloten LinkedIn groep. VLAIO Netwerk Members only 😉

Spijt dat je Tim en Clo niet aan het werk zag? Snuif hier even de sfeer op.

Delen: