Enquête voor betere ondersteuning

Publicatiedatum
De Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) wil inzetten op extra ondersteuning en krijgt hiervoor graag de input van ondernemers met fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid of langdurige ziekte.

Bij het opstarten en verderzetten van een eigen zaak komt heel wat kijken. Het is daarbij belangrijk om voldoende en gepaste ondersteuning te krijgen. Dat is voor personen met een beperking of langdurige ziekte niet anders. Daarom wil de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) extra inzetten op deze ondersteuning. Een goede aanpak begint met voldoende kennis. Dus start de SERV een onderzoek om de nodige informatie te verzamelen. 

Gezocht: ondernemers met beperking of ziekte

De SERV zoekt zelfstandige ondernemers met een fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid of een andere handicap of langdurige ziekte. Heb je een eigen zaak, wil je er een opstarten of was je in het verleden zelfstandige? Vul de enquête in en laat weten waar volgens jou het beleid kan verbeteren. Het invullen van de vragenlijst zal een 15-tal minuten duren. Een professionele en anonieme verwerking van je antwoorden is gegarandeerd.

Met vragen over dit onderzoek kan je terecht bij lvrampelberg@serv.be.