EFRO-lanceringsvent 2021-2027? Snel inschrijven is de boodschap!

Publicatiedatum
Woensdagnamiddag 14 september geven we in het Gentse Wintercircus de feestelijke aftrap van het EFRO-programma voor de periode 2021-2027.
binnen aanzicht Wintercircus

Ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan nog snel want het maximaal van 300 beschikbare plaatsjes is zo goed als bereikt! Omwille van brandveiligheid kunnen we niet meer aanwezigen toestaan. Inschrijven kan via volgende link: inschrijvingslink lanceringsevent

Tijdens dit event staan we, in aanwezigheid van Minister Jo Brouns, stil bij de krijtlijnen van het programma en kijken we vooruit welke mooie projecten komende jaren gerealiseerd kunnen worden. Met een panel van ervaringsdeskundigen hebben we het o.a. over hoe de uitvoering van hun project verliep en welke verwachtingen ze voor de toekomst hebben. Afsluiten doen we tijdens een netwerkdrink waar je de verschillende stakeholders kan ontmoeten en waar tijdens de projectenexpo heel wat projectuitvoerders graag hun concrete realisaties van de voorbije jaren demonstreren.   

Het programma ziet er als volgt uit:


12.30 - 14 uur: Onthaal en bezoek projectenexpo

Vanaf 14 uur:

  • Intro Mark Andries, administrateur-generaal Agentschap Innoveren & Ondernemen
  • In gesprek met minister Brouns, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw
  • Nieuwe EFRO en Interreg programma's in een notendop
  • Een blik vanuit het veld. Panelgesprek over Europese kansen en opportuniteiten.
  • Slotwoord en lancering programma 2021-2027, Werner Van den Stockt, hoofd Beheersautoriteit EFRO
  • Netwerkdrink en bezoek projectenexpo

We kijken er alvast naar uit om jou op 14 september welkom te heten! 

Het event focust op de inhoudelijke presentatie van het nieuwe programma. Voor praktische modaliteiten zoals bijv. projectindiening, de nieuwe EFRO-applicatie, rapportering en kostendeclaratie en een gedetailleerde toelichting over de inhoud van de eerste projectoproepen of omdat je er op 14 september niet kan bijzijn omdat de zaal volzet is of omdat je die dag al een andere activiteit hebt,  verwijzen we jou graag door naar de provinciale roadshow die de eerste twee weken van oktober doorheen Vlaanderen trekt en halt houdt in de vijf provincies.