Een weekend vol gratis toekomstbeelden

Publicatiedatum
Tijdens SuperNova op 29-30/09 kan je een heel weekend (gratis) de toekomst ervaren. Maak kennis met de vliegende auto, hoe robots ons leven veranderen of proef van het menu van de toekomst. Ook VLAIO is erbij. Onze bedrijfsadviseurs staan voor je klaar op de Tech Fair, booth 46.

Bezoek VLAIO op de Tech Fair

Ook wij zijn 4 dagen aanwezig op SuperNova, zowel tijdens de conferentie als tijdens het weekend. Kom zeker langs bij onze booth nummer 46 van de SuperNova Tech Fair. VLAIO bedrijfsadviseurs zullen hier voor je klaarstaan om een antwoord te geven op al jouw ondernemersvragen.

Bezoek ons

Op 16 - soms zeer spectaculaire - locaties, zoals een een drijvende dome voor het MAS en een panoramische brug, tonen meer dan 200 organisaties hun creatiefste technologische innovaties.

Enkele highlights

Een van dé eyecatchers zal de eerste vliegende auto zijn. Daarnaast valt vooral het indrukwekkende drijvende paviljoen van de haven van Antwerpen op. Op het dok voor het MAS zullen 400 bezoekers tegelijkertijd in een 360°projectie de haven van de toekomst ontdekken. Op het dok zal er ook een zelfvarende boot rondvaren. Verder kan je er met drones vliegen en allerlei e-voertuigen testen.

vliegende auto

In het voeding paviljoen ontdekt men de ingrediënten en voedingsproducten van de toekomst. Van algen, zeewier tot insecten, maar ook de cocktailrobot die elk gekend cocktailrecept in een mum van tijd kan maken. We gaan ook terug naar het verleden met de Menapische varkens die op SuperNova rondlopen. Door innovatieve technieken heeft men dit uitgestorven varkensras uit de tijd van de Romeinen terug tot leven gewekt.

BarGenius

Maar er is ook een drone-jurk, de winkel van de toekomst, een slimme bril, de HoloLens,... Of je kan een fietswedstrijd rijden tegen kampioenen, in een schilderij van Magritte rondlopen, zelf een onderwaterrobot besturen of een eigen raket bouwen,... Op SuperNova kan je het allemaal. 

Holo Anatomy

Omdat het een zeer uitgebreid programma is, geven communicatie-expert Nico Croes van Boondoggle, modeontwerper Jasna Rok en ondernemer Jürgen Ingels van Scale-ups.eu hun beste tips op de blog van Flanders DC

Port of the Future Antwerp

Delen: