E-loketondernemers.be te gast bij West-Vlaamse gemeenten

Publicatiedatum
VLAIO zet volop in op digitaal ondernemen. Het e-loketondernemers.be beperkt de administratieve lasten en neemt drempels in de interactie tussen ondernemers met de Vlaamse overheid en lokale besturen weg. Vinden ondernemers binnenkort ook de digitale producten en diensten van jouw bestuur terug op e-loketondernemers.be?

KERNpunt nodigt de steden en gemeenten uit West-Vlaanderen een aantal keer per jaar uit op haar Ateliers Lokale Economie. Op de sessies van 23 mei, 25 mei en 6 juni 2023 mocht Jeremy Roels, relatiebeheerder lokale besturen van VLAIO, kort de raakvlakken tussen steden, gemeenten en VLAIO toelichten. Waarna de focus helemaal op één van die raakvlakken kwam te liggen: e-loketondernemers.be. Wout Bogaert, relatiebeheerder voor dit e-loket bij VLAIO, gaf meer duiding en een demonstratie van de kansen en mogelijkheden voor ondernemingen én lokale besturen. 

E-loketondernemers.be 

E-loketondernemers.be, een initiatief van VLAIO, is een overkoepelend online platform waar ondernemers of derden in naam van de onderneming subsidies, vergunningen, erkenningen, … over Vlaamse en lokale overheden heen kunnen aanvragen en/of opvolgen. De onderneming vindt er ook zijn publieke gegevens uit de Kruispuntbank van Ondernemingen terug en kan er zijn e-Box Enterprise raadplegen. Het platform wordt bovendien nog volop verder ontwikkeld en beoogt om zo goed mogelijk in te spelen op de noden en behoeften van de ondernemer.  

 

Is jouw stad of gemeente al aangesloten? 

Wil je de ondernemers in jouw stad of gemeente ook snel en gemakkelijk de weg laten vinden naar overheidsmaatregelen? Sluit je dan snel aan op e-loketondernemers.be!   

Wil je vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw stad of gemeente kennen? Neem dan contact op via e-loketondernemers@vlaio.be of vraag een intakegesprek aan.  

 

Delen: