Design Fest Gent - BE WILD, ACT AND CHANGE!

Publicatiedatum
Maakt jouw bedrijf deel uit het nieuwe, tiendaagse designfestival in Gent van 21 april tot en met 1 mei 2022?

Design Fest Gent wil Gent op de kaart zetten als stad die design inzet om impact te creëren, een initiatief waar Flanders DC met volle goesting zijn schouders onder zet. Met een tweejaarlijks 10-daags festival geeft Design Fest Gent de ruimte aan ontwerpers, bedrijven en organisaties om hun ideeën te delen met de bezoekers en bewoners van Gent. Het festival toont een dynamische staalkaart van inclusieve en co-creatieve processen, producten en diensten die burgers, jongeren en ondernemers inspireren tot nieuwe vormen van samenleven en samenwerken. De nul-editie in het dan leeggemaakte Design Museum Gent staat helemaal in het teken van duurzaamheid.

Heeft jouw bedrijf wat te vertellen rond duurzaamheid en design? Design Fest Gent bekijkt graag samen met jou wat de mogelijkheden tot samenwerking of partnerships kunnen zijn. Zo zijn enkele historische salons in Design Museum Gent gereserveerd voor bedrijven die een duurzaam product/project hebben dat ze daar kunnen voorstellen. 

Benieuwd? Wil je weten hoe Design Fest Gent jouw merk kan versterken? Bekijk dan de presentatie en neem dan contact op met Elise-Marie Valcke (Design Museum Gent, elisemarie.valcke@stad.gent, T 0489 39 66 72). Ze bekijkt met jou de opties in een persoonlijk gesprek.