Deel op 1 maart je kennis rond Data Science en AI

Publicatiedatum
We willen Vlaamse snelwegverlichting automatisch aansturen op basis van actuele, lokale data. Bezit jouw organisatie expertise om mee te werken?
Roadway lights

Wie zoeken we?

Voor het project ‘Turing - Automatisch aansturen van de Vlaamse snelwegverlichting op basis van actuele, lokale data' nodigen we op 1 maart ondernemingen en onderzoeksgroepen uit met kennis en ervaring omtrent Data Architectuur, Artificiële Intelligentie en/of Data Science om deel te nemen aan een congres/marktconsultatie.

Dit event kadert binnen een innovatieve overheidsopdracht

Doel congres/marktconsultatie

We willen vraag- en aanbodzijde voor dit project samenbrengen en 'matchen'. De vraagzijde bestaat uit diverse overheidsactoren die de toepassing in beheer hebben voor het aansturen van de wegverlichting. Het gaat hier in de eerste plaats om het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV)en het KMI. We zoeken ondernemingen en onderzoeksgroepen die oplossingen kunnen aanreiken voor hun behoeften en noden.

Voor een vlotte discussie en goed resultaat is het aangewezen om jouw bedrijf of onderzoeksgroep te laten vertegenwoordigen door een medewerker met technologische.

We bieden jouw organisatie de kans jouw oplossing aan het publiek te pitchen (5min)

Ook een privégesprek (10min) met een lid van het projectteam zijn mogelijk.

Waar en wanneer?

De marktconsultatie gaat door op vrijdag 1 maart 2019, 09:30 tot 14:00, in het VAC Antwerpen, zaal Jordaens op de tweede verdieping. Het event zal afgesloten worden met een broodjeslunch. Deelname is gratis maar geïnteresseerden schrijven zich hier best in voor 23 februari 2019.