Deel jullie visie over digitaliseren met e-loketondernemers.be

Publicatiedatum

VLAIO verfijnt haar toekomststrategie voor e-loketondernemers.be. Deloitte helpt ons met die oefening. Daarin horen we ook graag de stem van de steden en gemeenten. Leggen jullie al volop digitaal contact met ondernemers? Of moeten de eerste subsidies of vergunningen nog gedigitaliseerd worden? VLAIO en Deloitte zijn benieuwd naar jullie visie, mening of ideeën.

Hoe kijken steden en gemeenten naar het digitaliseren van hun producten en diensten? Voor een vernieuwde visie op de toekomst van e-loketondernemers.be is dat cruciale informatie. Het aanbod van de lokale besturen ontsluit VLAIO namelijk ook op e-loketondernemers.be.

Bepaal mee de toekomststrategie

Met de noden en verwachtingen van steden en gemeenten beter in kaart kunnen we e-loketondernemers.be in de toekomst nog sterker maken. Wil jij de strategie voor de komende jaren mee in de goede richting duwen? Geef een seintje op e-loketondernemers@vlaio.be of contacteer Deloitte rechtstreeks op sbulte@deloitte.com of mampe@deloitte.com. We plannen dan samen met jullie een gesprek in van hoogstens een uur.

 

Wat is e-loketondernemers.be?

E-loketondernemers.be, een initiatief van VLAIO, is een overkoepelend online platform waar ondernemers of derden in naam van de onderneming subsidies, vergunningen, erkenningen, … over Vlaamse en lokale overheden heen kunnen aanvragen en/of opvolgen. Lokale besturen die willen aansluiten op e-loketondernemers.be vinden op deze webpagina meer informatie. Vul ons formulier in om een intakegesprek te plannen.

 

Delen: