De COOCK-oproep 2019 is opengesteld.

Publicatiedatum
De COOCK-oproep 2019 staat open, met uiterste indieningsdatum 27 augustus 2019 om 12.00 uur. De indiening voor deze oproep gebeurt online. COOCK-projecten worden ingediend door Vlaamse onderzoeksorganisatie(s) die hun onderzoeksresultaten op een collectieve wijze willen transfereren.

De doelstelling van het COOCK-programma is het valoriseren van (basis) onderzoeksresultaten door het versnellen van de introductie van technologie en/of kennis bij een ruime groep ondernemingen. COOCK- projecten zijn steeds opgebouwd uit 2 onafhankelijke, maar onderling verbonden delen. Een eerste deel dat gericht is op toepassingsgerichte kennisopbouw, vertaalonderzoek en kennisverspreidingsactiviteiten, om de onderzoeksresultaten over te dragen naar ondernemingen uit de doelgroep. En een tweede deel dat ondernemingsspecifieke cases omvat, gericht op de evaluatie/analyse/toepassing van onderzoeksresultaten in een bedrijfsspecifieke context.

Infosessie en voorbespreking

Het agentschap organiseert drie infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers. 

  • woensdag 24 april, om 14.00 uur in het Herman Teirlinck gebouw, Turn & Taxi, Havenlaan 88, Brussel
  • maandag 6 mei, om 14.00 uur in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35 te 1030 Brussel
  • woensdag 5 juni, om 10.30 uur in het Ellipsgebouw, Koning Albert II-laan 35 te 1030 Brussel

Potentiële indieners kunnen eveneens langskomen voor een voorbespreking (ca. 1/2u-1u) in het Ellipsgebouw op één van de volgende dagen: 

  • woensdag 5 juni, aansluitend op de infosessie
  • woensdag 12 juni, vanaf 10.00 uur

Inschrijven voor deze infosessies en/of voor een voorbespreking is verplicht, via dit webformulier en dit tot uiterlijk 5 werkdagen voor elke infosessie/voorbespreking. Gezien de plaatsen beperkt zijn, wordt er aangeraden tijdig in te schrijven. 

Meer info? 

Meer informatie over de oproep, de infosessies, de voorbesprekingen en de nieuwe aanvraagprocedure kan je terugvinden in het oproepdocument en op de website vlaio.be/coock. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar: coock@vlaio.be