Dankjewel ondernemer! #DagvdOndernemer

Publicatiedatum
Op 16 november organiseerde UNIZO de jaarlijkse #DagvdOndernemer, dit jaar met als thema 'Ondernemers zijn overal'. VLAIO steunt dit initiatief om de ondernemer in de bloemetje te zetten.
Startevent #DagvdOndernemer
Startevent #DagvdOndernemer
#DagvdOndernemer

Als leverancier van goederen en diensten, als belastingbetaler op zelf gecreëerde toegevoegde waarde, als werkgever die voor brood op de plank zorgt in tal van gezinnen... Ondernemers zijn overal, maar we beseffen en waarderen het helaas niet altijd voldoende.

UNIZO wil jou, de ondernemer, bedanken voor alle tijd, moeite, zweet en tranen die je in je zaak steekt. VLAIO steunt dit initiatief, waarmee we de toegevoegde waarde van ondernemers voor onze samenleving in de kijker plaatsen. Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden.

We hebben deze boodschap via een sterke communicatiecampagne verspreid op sociale media, in kranten, tijdschriften en op de radio, maar ook via vele lokale acties en activiteiten op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 november.

We staken ondernemers een hart onder de riem door hen op 16 november te feliciteren met hun dag! Neem een kijkje naar de hashtags #dagvdondernemer en #dagvandeondernemer op sociale media.

Delen: