Collega's Tom en Corien slagen met vlag en wimpel voor het examen 'publieke aankoper'!

Publicatiedatum

In september vorig jaar ging de opleiding 'Publiek Aankopen' van start, georganiseerd door de Stichting Overheidsopdrachten. Sinds vorige week zijn Tom D'heygere en Corien Struijk trotse eigenaar van hun diploma!

Tijdens de 18-daagse opleiding stonden ze niet alleen stil bij de regelgeving rond overheidsopdrachten, maar gingen ze ook dieper in op verschillende facetten van de aankoop zoals de plaats van aankoop in de organisatie, het behoeften-en marktonderzoek, risicomanagement, leveranciersmanagement en financieel beheer. 

Met de opgedane kennis hopen we onze PIO-klanten nog beter te kunnen helpen bij het realiseren van hun innovatieve aankoop. 

De combinatie van innovatie en overheidsopdrachten vormt een uitdaging voor veel overheden in Vlaanderen. Door onze kennis over overheidsopdrachten verder te verdiepen en te combineren met de beschikbare innovatie-expertise bij VLAIO, kunnen we de publieke sector in Vlaanderen zo goed mogelijk ondersteunen bij hun innovatie!

Corien Struijk

Via deze intensieve opleiding hebben we onze kennis rond publiek aankopen in al zijn facetten sterk aangevuld. Bovendien hebben we een nieuw netwerk van collega-publieke aankopers bij verschillende overheden opgebouwd.

Tom D'heygere

Delen: