Ben je een overheid met een innovatief idee? Open PIO-oproep!

Publicatiedatum
De overheid staat voor belangrijke uitdagingen. De coronacrisis heeft op alle niveaus een reset doorgevoerd. Ben je op zoek naar een oplossing voor een uitdaging die zich in jouw domein stelt?
PIO-logo

Wat is PIO?

In Vlaanderen loopt momenteel het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO). Daarmee willen we de enorme koopkracht van de Vlaamse overheid en de publieke sector meer strategisch inzetten voor innovatie. PIO creëert via innovatieve overheidsopdrachten extra mogelijkheden om, samen met ondernemingen en onderzoekscentra, de werking van de Vlaamse publieke sector te vernieuwen en innovatieve antwoorden te bieden op tal van maatschappelijke uitdagingen.

Alle overheidsorganisaties in Vlaanderen en organisaties uit de publieke sector die vallen onder de Wet op de Overheidsopdrachten kunnen bij PIO terecht voor informatie, advies, begeleiding en cofinanciering bij innovatieve aankoopprojecten. 

Nieuwe indiendata 2021

De overheid staat voor belangrijke uitdagingen. De coronacrisis heeft op alle niveaus een reset doorgevoerd. Ben je op zoek naar een oplossing voor een uitdaging die zich in jouw domein stelt? En kan innovatie hiervoor een antwoord bieden? Dan kan je bij het Programma Innovatieve Overheidsdopdrachten (PIO) terecht. Via PIO kan je begeleiding en cofinanciering krijgen. Er zijn geen thematische beperkingen, dit is echt een open oproep! De indiendata voor 2021 zijn:

  • donderdag 6 mei 2021
  • donderdag 14 oktober 2021

Je vindt alle info over de nieuwe open PIO-oproep op de PIO-website. 

Infosessie op 11 maart 2021

Heb je interesse? Neem dan zeker deel aan de online infosessie die doorgaat op 11 maart 2021. Inschrijven doe je hier:

Delen: