BEL-SME oproep 2019 staat open

Publicatiedatum
Innoveer samen met kmo's uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel en werk aan een transregionaal ontwikkelingsproject. Indienen kan tot 29/03.

Wat is het BEL-SME programma? 

BEL-SME projecten versterken de competitiviteit van Belgische kmo’s door in te zetten op samenwerking tussen kmo’s en kennisinstellingen van de verschillende regio's. Samen met Innoviris en SPW Recherche wil het Agentschap Innoveren & Ondernemen samenwerking tussen ondernemingen uit verschillende Belgische regio's aan moedigen.

Hier vind je meer informatie.

Nog vragen? Stuur een mail naar belsme@vlaio.be.

5de oproep: hoe deelnemen?

De partners vragen voor hun bijdrage in het project steun aan via de bestaande steuninstrumenten in hun eigen regio. Vlaanderen participeert met het steuninstrument ‘Ontwikkelingsproject’. Het steunbedrag voor het Vlaamse luik bedraagt maximum 250.000 EUR.

Deadline voor indiening: 29 maart 2019

Het gemeenschappelijk formulier dat een algemeen beeld geeft over het project moet ten laatste op 29 maart 2019 om 12.00 u worden verstuurd naar smaas@innoviris.be.

In Vlaanderen wordt een aanvraag voor een ontwikkelingsproject voor het Vlaamse deel bij VLAIO ingediend ten laatste op 29 maart 2019, 12.00 u. 

Vraagje?

Neem contact op met Ria Bruyneels.

Belgium