Bekendmaking van drie innovatieve overheidsopdrachten

Publicatiedatum
Via innovatieve overheidsopdrachten willen we een antwoord bieden op tal van maatschappelijke uitdagingen. Momenteel staan drie offertevragen open.
PIO

Het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) wil de enorme koopkracht van de Vlaamse overheid en de publieke sector meer strategisch inzetten voor innovatie. PIO creëert via innovatieve overheidsopdrachten extra mogelijkheden om, samen met ondernemingen en onderzoekscentra, de werking van de Vlaamse publieke sector te vernieuwen en innovatieve antwoorden te bieden op tal van maatschappelijke uitdagingen.

Momenteel staan er drie offertevragen open:

  • Koelende kledij voor topsporters: opdracht voor de ontwikkeling van innovatieve koelende kledij voor topsporters, zowel tijdens als voor én na de prestatie. Uiterste indiendatum: 3 september 2018. Meer info. 
     
  • App Gezonde Voeding: opdracht voor de ontwikkeling en uitrol van een app die mensen ondersteunt in het maken van gezonde keuzes voor voeding. Uiterste indiendatum: 31 augustus 2018. Meer info. 
     
  • DEMCA: opdracht voor de ontwikkeling van gebiedsdekkende digitale hoogtemodellen in kustgebieden. Uiterste indiendatum: 17 september 2018. Meer info. 

Delen: