Acties van UNIZO dit najaar zetten ondernemers of hun klanten in de kijker

Publicatiedatum
Het Weekend van de Klant van UNIZO, Comeos en UCM is elk jaar een ideaal moment voor handelaars om hun klanten te bedanken. De Dag van de Ondernemer van UNIZO toont dan weer jaarlijks het belang van ondernemers in onze maatschappij en economie. Samen met de lokale UNIZO-ondernemersverenigingen kunnen steden en gemeenten deze campagnes mee uitdragen en versterken.

Weekend van de Klant

Tijdens het Weekend van de Klant op 30 september en 1 oktober 2023 – een organisatie van UNIZO, Comeos en UCM - verassen winkeliers, horecazaken, kappers, reisbureaus, … hun klanten met een geschenk of een leuke actie. Roep de ondernemers in jouw stad of gemeente op om zich gratis in te schrijven. Als ze dat voor 7 september doen, ontvangen ze gratis een pakket met campagnemateriaal. Communiceer ook mee naar de klanten of organiseer een leuke actie of evenement in de bedrijvige kernen van jouw stad of gemeente.

Dag van de Ondernemer

Op 17 november 2023 organiseert UNIZO, met steun van VLAIO, voor de tiende maal de Dag van de Ondernemer. Deze actiedag toont het belang van ondernemerschap voor onze maatschappij en motiveert anderen om de stap richting ondernemerschap te zetten. Specifiek thema voor dit jaar is innovatief ondernemen. Breng de activiteiten van de lokale UNIZO-ondernemersverenigingen tijdens deze dag onder de aandacht of organiseer zelf (mee) een interessante actie.

Partner in de kijker 

Samenwerken met organisaties die ondernemingen ondersteunen kan echt het verschil maken. In de campagnes ‘Weekend van de Klant’ en ‘Dag van de Ondernemer’ is dat ook zeker zo. UNIZO gaf steden en gemeenten daarom een inkijk in beide campagnes in een ‘Partner in de kijker’-sessie van de VVSG op 27 juni 2023. Presentaties en partnerfiches van deze sessies vind je op de webpagina’s van de VVSG

Samen voor sterk ondernemen 

Meer en sterker ondernemerschap in innovatieve steden en gemeenten: daar gaan we voor! De VVSG en VLAIO bundelen de krachten in het project Overlegtafels Economie & Smart Cities. Je leest er meer over op www.vlaio.be/lokalebesturen. #sterkondernemen.

Delen: