AAtechnics bespaart tijd dankzij e-loketondernemers.be

Publicatiedatum

Het bedrijf AAtechnics ontwikkelde een platform om heel veel sensorgegevens samen te brengen. Een filosofie die de overheid ook aanwendt voor ondernemingen. In e-loketondernemers.be brengt ze namelijk heel veel gegevens voor de onderneming samen waardoor administratieve lasten verlagen. Draagt jouw stad of gemeente hier graag aan bij? Ontsluit dan de lokale producten voor ondernemers op e-loketondernemers.be.

Jan D’Hont, afgevaardigd bestuurder van AAtechnics, getuigt in onderstaande video waarom hij het gebruik van e-loketondernemers.be in zijn bedrijf zo interessant vindt.

Wat is e-loketondernemers.be?  

E-loketondernemers.be, een initiatief van VLAIO, is een overkoepelend online platform waar ondernemers of derden in naam van de onderneming subsidies, vergunningen, erkenningen, … over Vlaamse en lokale overheden heen kunnen aanvragen en/of opvolgen. De onderneming vindt er ook de publieke gegevens van haar entiteit in de Kruispuntbank van Ondernemingen terug en kan er e-Box Enterprise raadplegen. 

Met dit initiatief zet VLAIO volop in op digitaal ondernemen. Het e-loket beperkt de administratieve lasten en neemt drempels in de interactie tussen ondernemers met de Vlaamse overheid en lokale besturen weg. Het platform wordt bovendien nog volop verder ontwikkeld en beoogt om zo goed mogelijk in te spelen op de noden en behoeften van de ondernemer. 

Hoe aansluiten als lokaal bestuur?

Wil je dat ondernemingen zoals AAtechnics ook de producten van jouw stad of gemeente via e-loketondernemers.be terugvinden? Vul dit formulier in om een intakegesprek met de relatiebeheerder van VLAIO in te plannen. Hij helpt je op weg doorheen het aansluitingsproces. Meer info over hoe je als partner kan deelnemen aan e-loketondernemers.be vind je op deze webpagina.

Delen: