Webinar - Innovatief aankopen en verduurzamen in de zorg

Actief in de zorg- of welzijnssector en geïnteresseerd hoe je kan innoveren en verduurzamen via jouw aankopen? Kom dan op 18 januari luisteren naar hoe het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) en de Green Deal Duurzame Zorg je hierbij kunnen helpen.

Dit event is afgelopen

Tijdens deze online sessie zullen we uitleggen wat innovatief aankopen is en hoe dat in zijn werk gaat. Ook zullen we toelichten hoe we je kunnen ondersteunen bij jouw innovatieve aankopen, zowel via advies maar ook via cofinanciering. In 2024 zullen er twee oproepen voor projecten georganiseerd worden. Hoe je hier aan deel kan nemen, zal tijdens deze sessie aan bod komen. Ter inspiratie en om het tastbaar te maken, zullen we een aantal praktijkvoorbeelden laten zien. Tijdens de sessie wordt er zeker ook voldoende tijd voorzien om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Doelpubliek

Deze sessie is in eerste instantie gericht op professionals in de ruime zorg- en welzijnssector uit de publieke sector in Vlaanderen die willen innoveren, als ook voor aankopers in deze sector. Uiteraard zijn ook deelnemers uit andere (gerelateerde) sectoren welkom.

Grijp je kans om jouw vragen te stellen aan de experten tijdens deze infosessie. Je kan voorafgaand aan het webinar al een kijkje nemen in de PIO-projectfolio om eerste inspiratie op te doen.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. Schrijf je in. De link voor de meeting zal kort voor het webinar aan jou bezorgd worden per e-mail. 

Meer informatie

Nog vragen? E-mail naar Corien Struijk (PIO/VLAIO) of Astrid De Man (Green Deal Duurzame Zorg).

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis - registratie is verplicht
Organisator
PIO - VLAIO

Dit event is afgelopen