Voka Bryo StartUp April 2022 Vlaams-Brabant

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle, eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen maar weet niet waar te beginnen. Je wilt je netwerk uitbouwen maar vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starterscommunity waarbij je steeds terecht kan. Bij Bryo StartUp ben je aan het juiste adres!

Dit event is afgelopen

Wat kan je verwachten?

Bryo StartUp Vlaams-Brabant is hét ondersteuningstraject voor startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten in specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Via de Bryo StartUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden. Wat kan je verwachten van een Bryo StartUp-traject?

 • De Bryo kick-off
  Samen met 15 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties delen, steeds in alle vertrouwen. Daarnaast voorzien we 2 inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. 
   
 • 6 expertensessies
  Maandelijks komen we 1 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 
   
 • Minimaal 3 individuele coachingsessies
  Tijdens deze coachingsessies fungeert je coördinator als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord, en matchmaker binnen het netwerk. 
   
 • Deelname aan 2 businessdates
  Voka nodigt verschillende businessexperten en ervaren ondernemers uit. Tijdens een één-op-één-gesprek krijg je de kans om jouw vragen te stellen.
   
 • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp).
  Hierdoor verrijk je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents, exclusief voor leden! Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. Als lid van Voka Vlaams-Brabant kan je bovendien ook deelnemen aan de activiteiten van Jong Voka Vlaams-Brabant!

Het volgende Bryo StartUp-traject start met een kick-off op 22 en 23 april 2022. Hieronder vind je meer info over het programma.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
500 euro (excl. btw)
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant Medialaan 26 1800 Vilvoorde