Turbogesprekken: boost jouw idee in de zorgsector

Wil je als zorgorganisatie of bedrijf digitale technologie zoals AI, VR, AR, ... toepassen om werk werkbaarder te maken, om de kwaliteit van de zorg te verhogen, om de patiëntveiligheid te optimaliseren, …? En worstel je daarbij nog met een aantal uitdagingen? Dan helpen onze turbogesprekken jou zeker verder.

Dit event is afgelopen

VLAIO, VLHORA en In4Care brengen de juiste experten samen om jouw ambitieuze plannen in 1-op-1 gesprekken te bespreken. Door te luisteren naar verschillende expertenvisies op jouw verhaal doe je heel wat kennis op over digitale technologie in de zorgsector en krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoe haalbaar is mijn idee?
  • Welke technologie is hiervoor geschikt?
  • Wat zijn mogelijke opportuniteiten en valkuilen?
  • Hoe, waar en wanneer begin ik er dan best aan?
  • Bij wie kan ik terecht voor verder advies? 

Waarom is een turbogesprek relevant voor jou?

Volledig gratis en zonder dat je je hoeft te verplaatsen, toets je in minder dan 2u tijd jouw plannen en uitdagingen af bij experten van Vlaamse hogescholen. Je krijgt inhoudelijke, constructieve feedback en je weet meteen of ze een relevante partner voor jouw project kunnen zijn. Bovendien gaan we na welke vervolgstappen eventueel nog mogelijk zijn.

Voor wie zijn de turbogesprekken bedoeld?

Zorgorganisaties of ondernemingen actief in de zorgsector die concrete projecten voor ogen hebben waarbij digitale technologie wordt ingezet in de zorg.

Praktisch

Datum: donderdag 27 oktober 2022, tussen 9 en 17 uur

Deelname is gratis, maar inschrijving verplicht. Daarbij vragen we jouw plannen in een vijftal zinnen uit te schrijven. We hanteren het principe van first come, first served.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO i.s.m. VLHORA en In4Care

Dit event is afgelopen