Online infosessie: overheidsopdracht voor dienstverleners die kmo’s begeleiden bij cybersecurity

VLAIO zoekt kleine en grote, gespecialiseerde en generieke dienstverleners die begeleidingstrajecten rond cybersecurity kunnen aanbieden aan Vlaamse kmo's. Interesse? Stel al je vragen tijdens de online infosessie op 27 mei. Uiterste indiendatum op 17 juni.
Toestenbord in het donker

Dit event is afgelopen

In een wereld die steeds verder digitaliseert, is cybersecurity van levensbelang. De gevallen van cybercriminaliteit stijgen exponentieel gaande van identiteitsdiefstal, over ransomeware tot economische spionage. Jammer genoeg is niet elke kmo zich bewust van het gevaar of voldoende beschermd. VLAIO zal daarom bedrijven sensibiliseren en informeren over cybersecurity. Maar daar blijft het niet bij. We zullen hen ook ondersteunen.

Wie zoeken we?

Om Vlaamse kmo’s op maat te adviseren en te begeleiden, zoeken we dienstverleners die thuis zijn in deze materie. We willen een mix van kleine en grote, gespecialiseerde en generieke dienstverleners die begeleidingstrajecten kunnen aanbieden.

Stel je kandidaat

Voel jij je aangesproken? Ben je een dienstverlener die de meest recente tools en methodieken toepast inzake cybersecurity? Stel je dan kandidaat.

VLAIO heeft hiervoor een overheidsopdracht gelanceerd. Meer info vind je via ted.europa.eu ‘Aanduiding van dienstverleners voor verbetertrajecten rond cybersecurity bij Vlaamse kmo’s' (ref.VLAIO-2020-04). Zowel grote als kleine dienstenleveranciers komen in aanmerking. Zoals gezegd willen we graag een goede mix. Uiterste indiendatum is 17 juni 2020.

Online infosessie op 27 mei

Heb je vragen of wil je graag een mondelinge toelichting? Dat kan digitaal op 27 mei om 10.00 u. Schrijf je hier in voor deze sessie. Je krijgt van onze een Teams-link doorgestuurd waarmee je kan deelnemen. Deelnemen is gratis maar inschrijven is verplicht. 

Organisator
Agentschap Innoveren & Ondernemen

Dit event is afgelopen