Matchmaking tijdens LIFE-ON-CHIP Conferentie

Tijdens de ‘Life-on-Chip’ conferentie organiseert het Enterprise Europe Network een gratis virtueel matchmaking event op 9 en 10 februari 2022.

Dit event is afgelopen

LIFE-ON-CHIP Conferentie - ‘Initiating Convergence in Health Technologies'

Micro- en nanotechnologie, artificiële intelligentie, robotica, nieuwe productietechnologieën en big data hebben grote impact op alle bedrijfssectoren, maar hun grootste potentiële impact ligt misschien wel in health en life sciences. In combinatie met steeds verder groeiende biologische inzichten en ontdekkingen, leidt dit tot innovaties die onze gezondheidszorg drastisch kunnen veranderen. 

Doel: bedrijven, kenniscentra én pioniers in dit domein stimuleren tot samenwerking om te komen tot nieuw cross-over oplossingen in de zorg. Een uitgelezen kans voor Vlaamse ondernemingen om mee te werken aan de gezondheidszorg van morgen!

Virtuele matchmaking door EEN Flanders

Het Enterprise Europe Network Vlaanderen ondersteunt dit unieke event en organiseert ook een virtuele matchmaking tijdens de conferentie. Deze matchmaking is zowel bedoeld voor Business-to-Business, als voor Science-to-Business. Het matchmaking evenement georganiseerd door het Enterprise Europe Network is gratis, maar deelnemers die ook de conferentie wensen bij te wonen, worden uitgenodigd om een conferentiebijdrage te betalen. Ook kan je de virtuele booth bezoeken.

Voor meer info kan je terecht bij Anne Depré, tel. 016 66 65 06, anne.depre@vlaio.be. 

Praktisch

Alle info, het programma en inschrijven voor de conferentie en/of de matchmaking kan via https://life-on-chip-2022.b2match.io.

Tal van gastsprekers, sessies én matchmaking. Deelnemen kan zowel fysiek als online.

Een organisatie van Smart Hub Vlaams-Brabant en flanders.healthTech samen met DSP Valley, flanders.bio, MedTech Flanders, BioWin, imec, Antleron, VIB en EIT Health.

Organisator
Enterprise Europe Network Vlaanderen i.s.m. Smart Hub Vlaams-Brabant en flanders.healthTech samen met DSP Valley, flanders.bio, MedTech Flanders, BioWin, imec, Antleron, VIB en EIT Health

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Life-on-Chip Conference 2022 | Hybrid edition Provincieplein 1 3010 Leuven