Inspiratiesessie Next Level Impact. Schalingsstrategieën voor en door sociaal innovatoren

Ben je van plan om jouw sociale innovatie op te schalen? Wil je je impact verdubbelen, of exponentieel laten groeien, maar weet je niet goed welke pistes er mogelijk zijn? Laat je inspireren op dit interactieve event.
Next level impact

Dit event is afgelopen

Kaat Peeters, voormalig directeur van de Sociale InnovatieFabriek en co-auteur van het boek Leaving a legacy, gaat dieper in op de verschillende manieren waarop je je impact kan schalen. Yannick Fischer van Ashoka deelt inzichten over hoe Ashoka-fellows internationaal opschalen, en hoe systeemverandering een stevige hefboom kan zijn voor de opschaling van jouw innovatie. We geven ook het woord aan twee van onze innovatoren voor hun praktijkverhaal. Afsluiten doen we met een panelgesprek en een coronaproof netwerkmoment.

Praktisch

Wat? Inspiratiesessies en een panelgesprek over verschillende strategieën op organisatieniveau om je impact te schalen. Daarna volgt een coronaproof netwerkmoment.
Voor wie? Groeiers, maar ook nieuwe sociaal innovatoren
Wanneer? Vrijdag 9 oktober 2020, 9.30 – 12.30 uur
Waar? Brussel (meer info volgt)
Prijs? € 80 (excl btw)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.
COVID-scenario? Dit event vindt live plaats! We gaan voor een maximum aan ontmoeting en een minimum aan besmetting. We zorgen voor een veilige, ruime locatie en volgen alle regels die op dat moment van kracht zijn. Lees meer in onze annulatievoorwaarden 

Deelnameprijs
€ 80
Organisator
Sociale Innovatiefabriek

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Sociale InnovatieFabriek Ravensteingalerij 28 1000 BRUSSEL