Infosessie: Hoe zal de banksector in de toekomst evolueren en hoe ziet de toekomstige klantenrelatie eruit?

Disruptie dwingt banken tot keuzes. Externe factoren zorgden ervoor dat de banksector sneller digitaliseerde. Maar hoe ziet de toekomst er nu uit en hoe zal het verder evolueren?

Praktisch

Datum
Tijdstip
17.00 - 18.30 uur

Programma

Vandaag controleren banken de gehele waardeketen nog grotendeels zelf, van het klantcontact via website, app of kantoren, over de productvoering op het gebied van sparen, betalen, beleggen, hypotheken en financieren, tot onderliggende functies zoals IT en risicomanagement. De bancaire sector staat echter aan de vooravond van grote veranderingen als gevolg van technologische ontwikkelingen, veranderend klantgedrag, het groeiend belang van sustainability, nieuwe regelgeving en wijzigende marktomstandigheden.

De Covid-19-crisis heeft bovendien een aantal evoluties, zoals de digitalisering, nog versneld. Welke strategische opties hebben de bestaande financiële instellingen? Hoe zit het met nieuwe financiële spelers die de markt betreden en hoe zal de relatie met jou als klant evolueren?

Doelgroep

Deze online infosessie is uitermate geschikt voor financieel verantwoordelijken, CFO’s, zaakvoerders, bestuurders en CEO’s.

Spreker

Bart Eekhaut is Head of Business Funding & Risk Product Area lead SME & Midcorporates bij ING Belgium. Hij ontwikkelde een scherpe visie over hoe de toekomst van de banksector eruit kan zien.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis maar graag inschrijven vooraf
Organisator
Voka i.s.m. ING Belgium

Praktisch

Datum
Tijdstip
17.00 - 18.30 uur