Infosessie BEL-SME

BEL-SME is een projectoproep voor interregionale O&O projecten waarbij minstens twee kleine of middelgrote ondernemingen (kmo's) uit twee verschillende Belgische gewesten betrokken zijn.

Dit event is afgelopen

Het hoofddoel van dit programma is het versterken van het concurrentievermogen van kmo's door:

  • Regionale expertise te delen
  • Hulp te bieden bij de ontwikkeling van nieuwe producten, processen of technische diensten
  • Nieuwe kansen te bieden buiten de huidige/bestaande markt
  • Het economische risico van een project en de beoogde business te delen

BEL-SME is een initiatief van de drie Belgische Gewesten. Deelnemers kunnen financiële steun ontvangen in overeenstemming met de gewestelijke regels van de respectievelijke financieringsinstellingen.

Waarom mag je deze infosessie niet missen? 

Tijdens de infosessie krijg je alle informatie die je nodig hebt om een aanvraag in te dienen voor de BEL-SME projectoproep van 2020. Daarnaast kan je potentiële partners ontmoeten en kennismaken met de vertegenwoordigers van de drie gewesten.

  • Service Public de Wallonie: Pierre Demoitié
  • VLAIO (Vlaanderen): Ria Bruynseels
  • Innoviris (Brussel): Stijn Maas

Bereikbaarheid

Het Herman Teirlinckgebouw ligt op een kilometer van het NMBS-station ‘Brussel-Noord’: aan de hoofduitgang volg je de Simon Bolivarlaan rechtdoor tot aan het kruispunt met de Willebroekkaai. Steek het kruispunt over. Aan de Willebroekkaai kan je twee alternatieve routes nemen: volg rechtdoor de Dijlestraat tot aan het kanaal en volg rechts de Akenkaai tot het Redersplein of volg de Willebroekkaai rechts tot het kruispunt met Redersplein. Volg Redersplein over het kanaal tot het kruispunt met de Havenlaan. Het Herman Teirlinckgebouw ligt aan de overzijde van de Havenlaan, rechts van Thurn & Taxis.

Een aantal treinen van de NMBS hebben een halte aan het station ‘Thurn & Taxis’. Vanuit het station stap je 12 minuten door het Thurn & Taxis park.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO samen met Innoviris en SPW Wallonie

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Herman Teirlinckgebouw - 01.04 Transitielab Havenlaan 88 1000 Brussel