Het EU-VK handelsakkoord: invoerrechten en de oorsprong van goederen

Door het handels-en samenwerkingsakkoord tussen de EU en het VK zijn invoertarieven op het nippertje vermeden. Maar bedrijven zijn niet zomaar vrijgesteld van deze invoertarieven. Om het nultarief te bekomen, moet je aantonen dat jouw goederen aan de oorsprongsregels voldoen. Kom in dit webinar te weten wat de oorsprongsregels van dit recente akkoord zijn.

brexit

Dit event is afgelopen

Dit webinar is een herhaling van de sessie op 14/01, en waarbij de inschrijvingslimiet bereikt was wegens grote belangstelling. 

Onze brexit-helpdesk krijgt hier veel vragen over en om die reden organiseert FIT in samenwerking met de FOD Economie en het Enterprise Europe Network Vlaanderen  een webinar over de werking van oorsprongsregels.

Op het programma:

De sessie vindt plaats op donderdag 21 januari van 9.30 uur tot 10.30 uur. De link naar het evenement ontvang je op woensdag 20 januari.

Eerst geven we meer uitleg over de impact van het akkoord voor bedrijven, vervolgens licht een specialist van de FOD Economie de oorsprongsregels toe. Op het einde van de sessie is er ruimte voor vragen. 

Heb je specifieke vragen rond het thema?

Stel ze ons gerust op voorhand en maak gebruik van deze optie bij jouw inschrijving; dan nemen we uw vragen graag mee in het debat. Indien te bedrijfsspecifiek zullen we ze nadien rechtstreeks met je opvolgen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
FIT in samenwerking met de FOD Economie en Enterprise Europe Network

Dit event is afgelopen