Cybersecurityprogramma: Briefing en opportuniteiten voor het bedrijfsleven

Een relevant moment gericht aan bedrijven om te communiceren over de voortgang van de uitrol van de beleidsagenda Cybersecurity.
cybersecurity abstract

Sinds de zomer van 2018 werd een beleidsprogramma voor cybersecurity voorbereid in samenspraak tussen overheid, onderzoekswereld en industrie. In de lente van 2019 is dit programma de facto van start gegaan met o.a. een aantal specifieke instrumenten en oproepen (COOCK, ESF, …) onder leiding van VLAIO.  Bij de aanvang van 2020 komen we op het punt dat het programma op volle kracht kan draaien.

Daarom is het een goed moment om de bedrijven – allen die baat kunnen hebben bij dergelijk programma – een volledige update te geven van het programma, en een overzicht van de kansen die geboden worden. We organiseren dan ook op 25 november een relevant moment voor de bedrijven, om te communiceren over de voortgang van de uitrol van de beleidsagenda Cybersecurity.  We zien dit event als een logisch vervolg op de eerdere bijeenkomst van de industrie die bijdroeg aan de initiële validatie van het cybersecurity-onderzoeksprogramma.

Het event is gratis, maar om logistieke redenen vragen we je wel om te registreren.

Agenda

15u30: Onthaal en welkom
16u00 - 16u20: Innovatieprioriteiten in cybersecurity – een industrieperspectief (Prof. Dr. Wouter Joosen en Prof. Dr. Bart Preneel, KU Leuven)
16u20-16u50: Opportuniteiten voor de industrie: instrumenten, opleiding en portaal voor het Vlaamse impulsprogramma cybersecurity (Jo Bultreys, Programma-adviseur AI & Cybersecurity, VLAIO)
16u50-17u15: Strategisch onderzoek en mogelijke synergie met het implementatieluik voor het bedrijfsleven (Prof. Dr. Wouter Joosen en Prof. Dr. Bart Preneel, KU Leuven)
17u15 - 17u30: Besluit en Q&A
17h30: Netwerking Drink en gelegenheid tot consortium building, contact met specifieke programma’s enz.

Organisator
KU Leuven, VLAIO

Locatie

Adres

Park Inn Martelarenlaan 36 3010 Leuven