City of Things 2022: Seed sessie

In het kader van de City of Things-oproep 2022 nodigt VLAIO jou van harte uit voor het bijwonen van de seed sessie op 5 juli 2022, die doorgaat op het kantoor van KPMG te Zaventem.

Praktisch

Datum
Tijdstip
12.30 - 17.00 uur
Locatie

KPMG Zaventem Luchthaven Brussel Nationaal 1K 1930 Zaventem

Concreet worden er tijdens deze seed sessie verschillende rondetafelsessies opgezet, waarin thematisch gelinkte projectideeën samengebracht worden. Elke rondetafelsessie zal focussen op twee Smart City-domeinen en zal gemodereerd worden door inhoudelijke domeinexperten van KPMG, die concrete aandachts- en verbeterpunten zullen aanreiken. 

Daarnaast wordt ook de mogelijkheid geboden om gerichte feedback en advies in te winnen omtrent een aantal transversale topics (zoals onder meer ‘financiering & business modellen’, ‘data & IoT technologie’ en ‘innovatie’). 

Tot slot kunnen de deelnemers eveneens in interactie gaan met de verschillende aanwezige partners van de Vlaamse overheid (zoals bv. Slimme Regio Vlaanderen, het Smart Region Office, afgevaardigden van VLOCA, OSLO, enz.), die feedback op maat kunnen geven, linken met andere projecten kunnen identificeren, enz. 
 
Het doel van deze seed sessie is tweeledig:

  • Het bekomen van kruisbestuiving, matchmaking en kennisdeling tussen gelijkaardige projectideeën;
  • Het inwinnen van gerichte domeinspecifieke expertise, inhoudelijke feedback en technologisch advies vanuit KPMG’s domeinexperten en de partners van de Vlaamse overheid, in functie van de concrete noden en behoeften van het projectidee.

Deze sessie is dus bedoeld voor alle indieners van projectideeën die een ideefiche ingediend hebben én eventueel geïnteresseerde projectpartners.

Programma

12.30u – 13.15u: Onthaal & lunch
13.15u – 13.30u: Introductie & toelichting agenda 
13.30u – 16.00u: Seed Sessie
16.00u – 17.00u: Receptie

Voor wie?

Vlaamse steden en gemeenten, intercommunales, provincies, POM’s, … die een ideefiche ingediend hebben en eventueel geïnteresseerde projectpartners. 

Wat?

Fysieke sessie, gericht op het inwinnen van gerichte inhoudelijke expertise en feedback op maat van uw projectidee, doorlopend van 12u30 tot 17u. 

Van 16u – 17u vindt er een afsluitende receptie plaats, om kruisbestuiving, interactie en matchmaking aan te moedigen.

Organisator
KPMG i.s.m. Agentschap Innoveren & Ondernemen

Praktisch

Datum
Tijdstip
12.30 - 17.00 uur
Locatie

KPMG Zaventem Luchthaven Brussel Nationaal 1K 1930 Zaventem

Locatie

Adres

KPMG Zaventem Luchthaven Brussel Nationaal 1K 1930 Zaventem