Charismatisch spreken

Wist je dat de manier waarop een idee wordt gepresenteerd drie keer méér impact heeft dan de inhoud van het idee zelf? Onderzoek heeft dat al uitvoerig aangetoond. Een sterk idee kan dus verloren gaan, gewoon door een saaie presentatie. MAAR: gelukkig kan je charismatisch spreken en het gebruik van humor aanleren. Ook dat is al bewezen.

Dit event is afgelopen

Wil je een significante invloed hebben op de beslissingsvorming van je publiek? Dan is deze workshop een absolute must! Michaël en Geert van The Forge zijn ervaren impro- en stand-upcomedians. Ze gebruiken wetenschappelijk onderbouwde technieken om een publiek te boeien. En ze hebben al heel uiteenlopende sprekers begeleid, van directieleden tot wetenschappers.

Met de technieken van Michaël en Geert win je straks een pak meer pitches en krijg je ideeën sneller goedgekeurd. Nu inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Programma

  • 13.45 u: Ontvangst
  • 14.00 u: Workshop
  • 17.00 u: Einde

Trainers

Geert De Wael studeerde toegepaste economische wetenschappen aan de KULeuven én marketing aan de Vlerick Management School. Hij werkte voor diverse grote bedrijven en specialiseerde zich in leadership, communication management & team communication.

Michaël Van Damme heeft een master in de experimentele psychologie en doet momenteel een doctoraatsonderzoek aan UGent. Hij ontwikkelde expertise in o.a. groepsdynamieken, charisma, humor en de wetenschap achter innovatie in groepen en organisaties.

Beiden hebben al heel wat podiumervaring in stand-up- en improvisatiecomedy.

Deelnameprijs
€ 165
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant Tiensevest 170 3000 Leuven