Bryo Scaleup

Je hebt een marktklaar product, jouw businessmodel heeft zichzelf bewezen en je hebt de ambitie om te schalen

Dit event is afgelopen

Klaar om te groeien? 

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien.
Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100 k/jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan €1 mio/jaar. Jouw rol in het bedrijf is voortdurend in beweging en je bent volop bezig met de uitbouw van een team. Het uitbouwen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Wat? 

Je komt terecht in een groep van 10 mede-scaleup founders met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.

Blended Learning

Omdat je tijd kostbaar is passen we het blended learning principe toe. Onze Bryo samenkomsten staan in teken van kennis en ervaring delen tussen ondernemers en experten. Als voorbereiding op deze sessies kan je op eigen tempo onze specifieke content video’s bekijken. Zo hebben we meer tijd om tijdens de sessies in te zoomen op jullie bedrijfscases en ga je met zoveel mogelijk toepasbare tips naar huis!

Netwerken & fitnessen

Bryo werkt als een fitnessabonnement. Het werkt pas als je gaat. Tijdens het jaar leg je contacten met andere groeibedrijven, alumni scaleup ondernemers en experten uit het Voka netwerk. We bieden een podium aan op tal van onze pitchevents zoals The Big Score, de VLAIO innovatiesubsidie, de entrepreneurship world cup en het hoogtepunt voor vele Bryo’s: je eigen expertenraad.

Kortom een bomvol jaar waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
€ 1000 (excl. btw)
Organisator
Voka
Initiatief

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen) Onze Lieve Vrouwestraat 85 2800 Mechelen