Bio-based city: bio-economie markt in Mechelen

Stad Mechelen organiseert een bio-economie markt in Werfheide, de circulaire hub van 28Rond, op 25 april samen met haar partners van de Circulaire hub regio Mechelen. Hierop brengen we alle doeners en ondernemers die werken met natuurlijke of organische (rest)stromen samen. En dat mag je natuurlijk niet missen!

Dit event is afgelopen

De vier hoofdthema’s zijn voeding, bouw, interieurontwerp en mode, maar andere innovaties zijn ook welkom. Kom luisteren naar onze inspirerende keynotes, ontdek wat er leeft rond bio-economie in onze regio tijdens de expo en ga in gesprek met andere ondernemers en doeners tijdens de netwerkreceptie… Misschien heb je zelf wel een productidee en vind je er de geknipte partner om mee samen te werken! Start mee de conversatie. Inspireer elkaar, wissel kennis en ideeën uit. 

Of misschien heeft jouw bedrijf een organische reststroom waar je vanaf wilt en waar mogelijks potentieel in zit voor een nieuw bio-gebaseerd product? Kom dan ook eens praten met onze hubcollega’s en misschien kan je zo een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. 

Programma

 • 12.45u: Ontvangst bezoekers  
 • 13-14u: Inspirerende keynotes
  • Regional policy and support to the bio-based economy
   • Strategic Agenda Bio-economy of Circular Flanders – Dries Maes of Flemish Department of Economy, Science and Innovation
   • Business coaching by VLAIO – Katie Van den Bulck of Flanders Innovation & Entrepreneurship
   • The circular hub of the region around Mechelen: ecosystem thinking & how to stimulate the development of a bio-based economy in the region – Stephane Vandenbroeck of UNIZO province Antwerp
 • 14-16u: “Bio-based city” expo met biogebaseerde producten
 • 16-17u: Netwerkreceptie

Omdat deze markt georganiseerd wordt in het kader van het Interreg Europe project CITISYSTEM en we op dit event ook een internationaal publiek verwelkomen, zullen de keynotes in het Engels doorgaan.

Heb je een interessant product en wil je dit graag voorstellen op de markt, dan kan je je nog steeds inschrijven als standhouder.

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Stad Mechelen

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Mechels Circulair Collectief 28Rond Werfheide 2 2800 Mechelen