BAN Flanders matching event december

<p>Via persoonlijke begeleiding en een uniek neutraal dealguiding traject krijgen ondernemers en investeerders alle kansen om hun deal succesvol en optimaal te closen. Welkom op de matching events van BAN Flanders!</p>

BAN Flanders www.ban.be

Dit event is afgelopen

BAN Flanders biedt 4 mogelijkheden om een dossier kenbaar te maken aan haar +220 leden van het angel-netwerk. Zo krijgt een dossier de maximale exposure die het nodig heeft om business angels in te lichten over de groeiomvang, het doel van de kapitaalsronde en welk soort business angels zij zoeken om hun onderneming te supporten met kennis en kapitaal. De business angels binnen ons netwerk zijn in hoofdzaak ondernemers of ondernemende kleppers die in hoge management posities zetelen en daardoor dus zelf het klappen van de zweep kennen.

Wil je dus graag deelnemen aan onze matching activiteiten? Wij organiseren deze maandelijks op diverse locaties in België. Voor elke regio is er een coördinator die u begeleidt van de eerste screening van uw project op ontvankelijkheid tot en met de effectieve overhandiging na uw pitch aan een neutrale dealguide. Een dealguide, ook business angel, is een bemiddelaar die alle partijen rond de dealtafel een stem geeft en hier concrete acties rond zal uitwerken om iedereen aan het werk te zetten. Aan de hand van tools zoals de term sheet en de cap table wordt zo de deal efficiënt gefinaliseerd. Komt het niet tot een deal, dan ben je alvast beslagen om jouw kapitaalzoektocht verder te verfijnen. Bovendien bieden wij ook alle linken om jouw ideale financieringsmix op poten te zetten.

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Officenter Aalst Ninovesteenweg 198 9320 Aalst