bijna lege horecazaak- foto van nathandumlao, unsplash

Versteviging van de bedrijfsvoering

Je zaak online? Nu of nooit!

Gratis webinars "Eerste Hulp Bij Online verkoop"

De coronacrisis heeft Vlaamse ondernemers uit tal van sectoren erg hard getroffen. Het sluiten van winkels heeft een grote impact gehad. Om je klanten altijd te kunnen bereiken, blijft het belangrijk dat je zaak online sterk aanwezig is. In 5 webinars wil VLAIO je inspireren om niet bij de pakken neer te zitten, en nu je online aanwezigheid te boosten! 

Je hebt een mooie etalage, vriendelijk klantenonthaal en een goede service. Jouw speciaalzaak draagt bij aan een divers lokaal aanbod, een levendige stadskern en de kwaliteit van het leven in jouw stad of gemeente. Daar zijn we je dankbaar voor. Maar nu heel wat winkels verplicht voor een 2de keer gesloten zijn, kan je jouw klanten alleen online nog bereiken. Ook in de toekomst zal online verkoop steeds meer de norm worden. Hoog tijd dus om dit verkoopskanaal te omarmen en toe te voegen aan jouw klantgerichte dienstverlening!

De Vlaamse overheid wil je graag ondersteunen bij de transformatie naar digitale verkoop. Dit inhaalprogramma - bestaande uit een reeks gratis webinars - is speciaal ontworpen om van jouw fysieke winkel ook een virtuele winkel te maken. 

In 5 boeiende, laagdrempelige sessies ontdek je tal van tips over starten met verkoop via internet, digitale strategie en virtuele communicatie met je klanten. Kortom, alles om jouw zaak praktisch klaar te stomen voor de toekomst, want online gaat nooit meer weg!

Herbekijk de webinars

Opname van: Hoe Google jouw zaak ziet

Dinsdag 24 november 2020
Download de presentatie
Download de antwoorden op de meest gestelde vragen

Opname van: Online verkopen via Facebook en Instagram

Donderdag 26 november 2020
Download de presentatie
Download de antwoorden op de meest gestelde vragen

Opname van: Slimme online tools waar je fysieke winkel beter van wordt

Dinsdag 1 december 2020
Download de presentatie
Download de antwoorden op de meest gestelde vragen

Opname van: Online verkopen zonder eigen webshop

Donderdag 3 december 2020
Download de presentatie - Meer info over verkopen via een marktplatform
Download de antwoorden op de meest gesteld vragen

Opname van: Starten met een eigen webwinkel

Woensdag 9 december 2020
Download de presentatie
Download de antwoorden op de meest gestelde vragen

 

Meer ondersteuning nodig?

Heb je nog extra inspiratie of tools nodig? De e-scan, de tools, getuigenissen van collega-handelaars uit verschillende branches, expertadvies, … zijn beschikbaar via www.hetinternetookuwzaak.be.

Ondernemer in de horeca? Check de kwaliteitsvolle opleidingen voor professionals in de horeca via www.horecavlaanderen.be/horeca-academie-home.

VLAIO-partners UNIZO en NSZ bieden je binnenkort binnen Eerste Hulp Bij Online verkoop een aanvullend programma van collectieve maar ook individuele begeleiding, specifiek voor de detailhandelssector. Vind het NSZ aanbod via https://digitaallokaal.be/. Het aanbod van Unizo vind je weldra via www.unizo.be/onlineverkopen.