TURBO - ondernemende jongeren in Brugge

TURBO is hét platform voor ondernemende jongeren in Brugge. TURBO is een samenwerking tussen Stad Brugge, HOWEST, VIVES, KU Leuven Campus Brugge, Het Entrepot en De Republiek. Deze organisaties bundelen de krachten om ondernemingszin bij jongeren te stimuleren. We zijn een laagdrempelig aanspreekpunt voor jongeren met interesse in ondernemen. Zo bieden we jongeren ruimte, tijd en mogelijkheden bij het realiseren van hun idee/droom, door aan de slag te gaan met hun talenten en passies. Daarnaast zijn we een community van geëngageerde en ondernemende jongeren.

Zit je met een idee, heb je veel plannen of ben je bijna klaar om op te starten? TURBO luistert naar jouw ideeën en vragen. Heb je nog geen idee, maar vooral veel zin om iets te ondernemen?

Ontmoet via TURBO andere jongeren met ideeën en starters en laat je inspireren. Laat je ideeën groeien en je plannen omzetten tot actie in onze inspiratiesessies, workshops & meet-ups.

Voor wie?

Jongeren tussen 16 en 25 jaar – zowel voor studenten als niet-studenten

Wat kan je verwachten?

  • een laagdrempelig contact met één van onze aanspreekpunten
  • inspirerende keynotes
  • een community van ondernemende jongeren
  • interessante workshops
  • toegang tot een breed netwerk dat met jouw noden aan de slag gaat

In het verleden hadden we op onze events o.a. Hannes Coudenys, Musketon, Yasmien Naciri, Dries Henau & Youri Vandenbogaerde en Jeroen De Wit te gast. Kom naar één van onze events en ga in gesprek met inspirerende ondernemers!

Hoe pakken we dit aan?

Met ons aanbod zetten we in op inspireren, informeren en ontmoeten. Alles situeert zich in de pre-startupfase, waar idee-ontwikkeling centraal staat. Dit doen we samen met een uitgebreid netwerk waarin we je aan de hand van je vragen en noden zeer gericht kunnen doorverwijzen.

inspiratiesessie

Via een laagdrempelig aanbod van inspiratiesessies en workshops.

Partner
TURBO