Student Enterprise (STEP)

De Student Enterprise (STEP) is een tijdelijke onderneming (feitelijke vereniging) opgericht en beheerd door één of meerdere studenten. Het is in essentie een praktijkoefening waarbij studenten hun kennis moeten gebruiken, competenties kunnen ervaren en uitdiepen en leren om samen te werken. Om een STEP-traject op te starten is de toezegging van een docent nodig, die het project samen met Unizo Onderwijs & Ondernemen mee wil ondersteunen. 

Voor wie?

De STEP is gericht naar studenten die intra of extra curriculair willen proeven van het ondernemerschap.

Wat kan je verwachten?

Een ongelooflijk ondernemende ervaring waarin je ondervindt wat het is om een eigen onderneming op te zetten: innovatieve ideeën zoeken, risico's nemen, startkapitaal vinden, het bedrijf managen... Je leert naast de wereld van ondernemen ook jezelf en/of je teamgenoten kennen. 

Dit alles doe je met 1 op 1 begeleiding van een Unizo adviseur en jouw ondersteunende coach/docent.

Het intensief traject bestaat uit 4 contactmomenten, waarin studenten op meerdere vlakken geprikkeld, gemotiveerd en begeleid worden.

Hoe pakken we dit aan?

Surf eenvoudig naar onze website: www.ondernemendeschool.be/hoger-onderwijs en vraag je licentie aan. Wil je de STEP samen met anderen doen? Slechts 1 teamlid moet de licentie aan vragen. 

Eens je je gegevens hebt achter gelaten zal je gecontacteerd worden door een Unizo adviseur die alles praktisch met jou in kaart brengt.

Kostprijs
€ 125 per licentie. Dit bedrag dient als vergoeding voor de verzekering die UNIZO afsluit voor de Student onderneming
Partner
UNIZO