IncubaThor

We bieden een dienstenformule aan waar je gebruik kan maken van ruimte, expertise én een netwerk. Wij zorgen voor een zo optimaal mogelijke omkadering, zodat je je kan focussen op wat écht telt: je bedrijf runnen. IncubaThor maakt deel uit van het ecosysteem van Thor Park, waar bedrijven, onderzoeksinstellingen, investeerders en talent elkaar ontmoeten. 

IncubaThor is een realisatie van LRM, Stad Genk, KULeuven en Campus EnergyVille.

Voor wie?

IncubaThor is er voor ondernemingen in slimme energietoepassingen. IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor startende bedrijven én groeibedrijven: voor starters om die sprong te wagen, voor onderzoekers om spin-off activiteiten op te starten, voor kmo's om hun groei verder te zetten, of voor R&D-afdelingen van grotere (inter)nationale bedrijven die in een stimulerende omgeving een beroep kunnen doen op de competenties uit de wetenschappelijke onderzoeksomgeving.

Wat kan je verwachten?

Je kan rekenen op een pakket van kantoorruimte, gemeenschappelijke faciliteiten, diensten en een interessante community, in een mooie en karakteristieke omgeving. Door de aanwezigheid van EnergyVille, T2-Campus en Thor Central kan je gebruik maken van de faciliteiten, kennis, talenten en het netwerk hiervan.

Hoe pakken we dit aan?

Via dienstverleningsovereenkomsten kan je je vestigen op IncubaThor en gebruik maken van onze omkadering.

Partner
Incubathor