Begeleidingstraject Strategie & Groei

Sta je met je onderneming op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting je uit moet? Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland of heb je net de ambitie om uit te breiden en verder te groeien? Gaat het even minder goed? Kamp je met verschillende uitdagingen en wil je de situatie aanpakken? Overweeg je om je bedrijf over te dragen? Heb je nood aan strategisch advies of algemeen advies voor je kmo?

In dat geval staan onze UNIZO-coaches voor je klaar, want het begeleidingstraject rond Strategie & Groei richt zich specifiek op ondernemers die cruciale stappen nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf. UNIZO werkte dit traject samen met Antwerp Management School uit voor ambitieuze ondernemers, net zoals jij. 

In deze begeleiding op maat screent jouw UNIZO-coach zowel jou als ondernemer als je onderneming. Op basis daarvan maakt hij of zij een objectieve situatieschets. Want het is net door beide analyses te koppelen, dat er interessante inzichten ontstaan. Waar sta je nu? Waar is groei en evolutie mogelijk? Samen stippel je binnen het traject rond Strategie & Groei een werkbare richting voor je toekomststrategie uit.

Voor wie?

Ondernemers die met hun bedrijf een kantelmoment bereikt hebben:

  • groeiambities
  • organisatiestructuur versterken
  • lichte tegenslag
  • overdracht overwegen

Wat kan je verwachten?

Het volledige één-op-één begeleidingstraject biedt jou een intakegesprek, 12 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Nadien ontvang je dan een actieplan met strategische en wetenschappelijk onderbouwde adviezen opgesteld door jouw coach om zelf verder succesvol te ondernemen. Het traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden en kan aangevat worden op het moment dat jij wenst.

Hoe pakken we dit aan?

  • Tijdens het intakegesprek worden jouw verwachtingen en noden in kaart gebracht en wordt een traject op maat uitgewerkt.
  • In een drietal intensieve gesprekken maakt een coach samen met jou een analyse van je bedrijf op en bekijkt eveneens de manier waarop het wordt geleid.
  • De conclusies van de bedrijfsanalyse en de gesprekken leiden tot een strategische richting voor de toekomst.
  • Nadien volgt er ook nog een opvolggesprek om te kijken waar je als ondernemer staat na het volgen van het traject en wat jouw verdere noden zijn. We verwijzen je op basis daarvan dan ook door naar eventuele vervolgtrajecten, sectorexperten etc.

De begeleiding Strategie & Groei is een samenwerking tussen UNIZO en Antwerp management School. AMS ontwikkelde de tools en methodiek die de coaches bij bedrijven toepassen en zal in een later stadium verder onderzoek doen op basis van de resultaten uit deze trajecten.

Kostprijs
€ 935 (excl. btw) en per extra deelnemer € 400 (excl. btw)
Partner
UNIZO