i-DEPOT agent

Je hebt een fantastisch idee? Om aan te tonen dat je op een bepaalde datum al bezig was met dat idee, is een bewijs van datum aangewezen. Die datum vastleggen is mogelijk via het zogenaamde ‘i-DEPOT’ van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Via VLAIO kan je korting krijgen op de kostprijs van zo’n ‘i-DEPOT’.

Voor wie?

Iedereen die een vaste datum nodig heeft voor zijn ideeën, ontwikkelingen, …

Wat kan je verwachten?

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen is een erkend i-DEPOT agent. Wanneer je via ons een ID-code voor een i-DEPOT aanvraagt, betaal je slechts € 27 (i.p.v. € 37) voor het indienen van je online i-DEPOT.

Hoe pakken we dit aan?

  • Aanvragen voor deze korting kunnen rechtstreeks via idepot@vlaio.be
  • Meer info over het i-DEPOT vind je op de website van het BBIE: www.boip.int.

Juni = Ideeënmaand

De wereld ziet er vandaag heel anders uit dan een paar maanden geleden. Veel ondernemers zijn daarom bezig met innovatieve oplossingen voor uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Zo komen veel nieuwe ideeën tot stand. En samen moeten we actief ons nieuwe bestaan gaan vormgeven: hoe willen we verder vanaf nu? Wordt het meteen weer business as usual, of ontstaat er een blijvende verandering? Kortom, het is belangrijker dan ooit om nieuwe ideeën te genereren. Daarom roept BOIP de maand juni uit tot ‘Maand van de nieuwe ideeën’. Normaal gesproken kost een i-DEPOT 37 euro voor 5 jaar. Maar in juni 2020 kan iedereen zijn nieuwe idee, concept of format gratis online vastleggen in een i-DEPOT.

Kostprijs
10 euro korting
Partner
Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom