Gentrepreneur

Gentrepreneur verbindt, ondersteunt en inspireert rond alles wat je als jongere nodig hebt om een carrière als ondernemer uit te bouwen. In dit bruisende netwerk kan je als ondernemende student workshops en infosessies volgen om jouw idee en ondernemersvaardigheden een boost te geven.

Gentrepreneur maakt deel uit van de ecosystemen voor jong ondernemerschap in studentensteden met steun van VLAIO, Hermes en EFRO in samenwerking met de Arteveldehogeschool, UGent, HoGent, Stad Gent en de Startersfabriek.

Voor wie?

Jongeren tussen 18 en 26 jaar in Gent.

Wat kan je verwachten?

  • Coaching
  • Workshops
  • Expertise
  • Netwerk
  • Locatie
  • Coöperatie

Hoe pakken we dit aan?

Je kan vrij kiezen uit een aanbod van workshops, infosessies, expertise, netwerkevents en coaching. We leggen de nadruk daarbinnen steeds op verbinding en doorverwijzing. Die doorverwijzing gebeurt door onze workshops en info steeds te organiseren in samenwerking met partners en door middel van onze experts in huis (experten die een dag per maand in onze locatie komen werken). Met netwerkevents en een online community brengen we jullie ook met elkaar in verbinding. Zo ontstaat er een ondersteunend en inspirerend netwerk van ondernemende jongeren, experts en organisaties.

Naast dit open aanbod zijn er nog twee luiken voor specifieke doelgroepen. Heb je concrete opstartplannen of ben je al gestart, dan is er Gentrepreneur+. Met dit online platform krijg je toegang tot een toolbox, modeldocumenten en adviesuren bij partners. Wil je graag opstarten, maar wil je zelf het ondernemersrisico nog niet dragen dan kan je terecht bij Gentrepreneur Company: een coöperatie waaronder je je project kan uitrollen en ontdekken of dit een eigen onderneming kan worden.  

Thema's
Kostprijs
Gratis
Partner
Gentrepreneur