Wijzigingen aan Waarborgregeling boven € 1,5 miljoen

In de rubriek "COVID-19 waarborg van Gigarant" van deze maatregel kan je meer informatie terugvinden over de aangepaste COVID-19 waarborg die werd uitgewerkt voor zowel kmo's en grote ondernemingen die een financieringsnood hebben van meer dan € 1,5 miljoen door de coronacrisis.
Gewijzigd op
Ingevolge de tijdelijke versoepeling van de Europese staatssteunregels in het kader van de coronacrisis, werkt Gigarant momenteel een aangepaste COVID-19 waarborg uit die meer flexibiliteit biedt. Meer informatie kan je vinden op www.pmv.eu/nl/financieel-arsenaal-van-pmv-ondersteunt-bedrijven-tegen-de-impact-van-het-coronavirus.
Gewijzigd op
Ook Gigarant wordt ingezet om het economische leed voor de bedrijven te helpen verzachten. Deze maatregel zal worden gebruikt om bankiers via een waarborg te ondersteunen bij financieringsvraagstukken die vandaag moeilijker alleen te beantwoorden zijn. Meer informatie kan je vinden op www.pmv.eu/nl/financieel-arsenaal-van-pmv-ondersteunt-bedrijven-tegen-de-impact-van-het-coronavirus
Gewijzigd op
Sinds begin 2016 wordt er bij PMV niet meer gesproken over Gigarant, maar over de "Waarborgregeling boven de €1,5 miljoen". 
Gewijzigd op