Innovatiecentrum VIL wordt vaccinatiecentrum

Publicatiedatum
Log!ville, het logistieke demo- en belevingscentrum van VIL, wordt tot eind juli het vaccinatiecentrum voor de Rupelstreek en Aartselaar. VIL verschuift de geplande opening van het gloednieuw gebouw van juni naar september 2021. De demonstratiehal van 1300 m² leent zich uitstekend als vaccinatiecentrum.
Het innovatiecentrum Log!ville

Vaccinatiecentrum

De keuze voor Log!ville in Niel heeft heel wat voordelen. Het gebouw ligt centraal, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en beschikt over de nodige nuts- en veiligheidsvoorzieningen. Bovendien was dit de locatie die het dichtst bij het AZ Rivierenland campus Rumst lag. Als de vaccinatieperiode na de zomer uitgebreid zou moeten worden, kan er in het bijhorend grasland een tentconstructie komen. 

De opstart van het vaccinatiecentrum wordt momenteel voorbereid. Vanaf 15 februari moet het centrum actief zijn. 

Wat is Log!ville?

Log!ville is een gloednieuw demo-en belevingscentrum dat het logistieke ecosysteem in Vlaanderen helpt innoveren. Het werd opgericht door VIL met de steun van VLAIO en EFRO. De focus van Log!ville ligt op innovatieve technologie. Het is een open demonstratiecentrum dat zich voornamelijk richt op logistieke professionals die nauw betrokken zijn bij innovatiemanagement.

Delen: