28ste CORNET oproep staat open

Publicatiedatum
Binnen een CORNET-project wordt collectief onderzoek gedaan en kennis verspreid door een consortium waar ook niet-R&D intensieve kmo’s aan deelnemen (via een begeleidingsgroep). Bovendien bestaat het consortium uit minstens twee partners uit twee verschillende landen.
CORNET oproep

28ste oproep: hoe deelnemen?

De deelnemende landen en regio’s in deze CORNET-oproep zijn Duitsland, Oostenrijk, Vlaanderen, Wallonië, Polen, Québec, Peru, Japan, Tsjechische Republiek, Zwitserland en Brazilië. Er zijn geen thematische beperkingen. Alle informatie over deelname aan het programma vind je op de CORNET-pagina van deze website en op www.cornet.online.

Indienen ten laatste 25 september 2019 (12 uur)

De internationale CORNET-aanvraag (Engelstalig) wordt ingediend via het secretariaat van CORNET, zie hiervoor informatie op www.cornet.online. De Vlaamse bijlage bij de CORNET-aanvraag wordt ingediend via het onlineplatform ten laatste op 25 september 2019, 12.00 u. Voor TETRA zijn er inhoudelijk geen wijzigingen ten opzichte van voorgaande oproep, voor COOCK zijn de modaliteiten gewijzigd. COOCK- projecten zijn steeds opgebouwd uit 2 onafhankelijke, maar onderling verbonden delen.

Vraagje?

Onze contactpersoon voor CORNET is Ria Bruynseels.