Startfest

Een dag volledig in het teken van de Gentse pre-starter, starter en startup. Wil je een zaak starten in Gent? Dan moet je op de tweede editie van Startfest zijn!
Sfeerbeeld van Startfest van vorig jaar

Dit event is afgelopen

Op donderdag 29 maart organiseert De Startersfabriek voor de tweede maal Startfest, een dag volledig in het teken van de Gentse pre-starter, starter en startup. Waar De Krook vorig jaar het toneel was van bruisend ondernemerschap, trekken we nu naar NEST. De tijdelijke invulling van de oude stadsbibliotheek. Op ’t Zuid.

Op Startfest maken we elke Gentse pre-starter, starter en startup wegwijs in het starterslandschap. We doen dit samen met onze expert-partners en elf zorgvuldig geselecteerde rolmodellen uit de Gentse ondernemerswereld. Aan de hand van praktische workshops, inspirerende verhalen & ervaren ambassadeurs, gaan we in dialoog met een nieuwe generatie ondernemers.

We beginnen om 16 uur met de keynote sprekers en een voorstelling van de rolmodellen. Daarna ben je welkom in het Startersdorp. Hier vind je, via allerlei thema’s, jouw match tussen de 150 partners van De Startersfabriek. Tegelijkertijd kun je deelnemen aan verschillende praktische  workshops. Afsluiten doen we met een hapje en drankje van Foodstorms. De Startersfabriek trakteert!

Programma

15.30 uur: Deuren

1530-19.30 uur: Startersdorp

16.00-17.00 uur: Plenair

17.00-19.00 uur: Workshops, keuze uit 14 verschillende workshops op twee momenten

19.30-20.15 uur: Salongesprekken

20.15-22.00: Knabbels & babbels op fijne beats

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht. 

 

Niet te missen! Bie Boudolf van Agentschap Innoveren & Ondernemen geeft samen met Winwinner van 18.15 tot 19 uur een workshop over de financiering van je onderneming.

 
Organisator
De Startersfabriek

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

NEST Graaf van Vlaanderenplein 40 9000 Gent