Digitalize Flanders 2023, hét event dat jouw onderneming helpt digitaliseren

Met 80 exposanten en meer dan 40 infosessies is dit hét niet-te-missen event dat jouw onderneming helpt digitaliseren. Kom met je vragen naar de VLAIO stand en ontdek financiële steun voor jouw digitale plannen. Deelname is gratis - zien we jou ook op 4 en 5 oktober in Mechelen? 

Praktisch

Date
Tijdstip
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 18.00 uur
Locatie

Nekkerhal Plattebeekstraat 1 2800 Mechelen

Dé one-stop-shop voor al jouw vragen rond digitalisering

Digitale oplossingen zijn onmisbaar geworden. Maar hoe begin je eraan om in de overvloed aan mogelijkheden dé oplossing op maat van jouw bedrijf te vinden? Welke toepassingen passen het beste bij jouw organistie? En hoe ben je zeker dat die oplossingen ook veilig zijn? Of worstel je met het digitaliseringsproces binnen jouw bedrijf? 

Digitalize is er voor jou als kmo-manager, vrije beroeper en zelfstandige. Deze unieke tweedaagse brengt maar liefst 70 exposanten en aanbieders samen onder één dak zodat je gemakkelijk kan vergelijken. Van payroll tot CRM. Stuk voor stuk vallen ze onder vijf bedrijfsgerelateerde pijlers die een oplossing op maat van jouw bedrijf uitwerken. Dankzij automatisering en digitalisering in jouw bedrijf bespaar je tijd en kan je efficiënter werken.

Bovendien ben je dankzij ons conferentieprogramma met meer dan 40 infosessies helemaal op de hoogte van de laatste nieuwigheden op het gebied van digitale transformatie. Kortom, een niet-te-missen en bovendien helemaal gratis evenement!

Deze sessie bevelen we warm aan

Financiële ondersteuning voor de digitalisering van jouw bedrijf nodig? Ontdek de waaier aan subsidies en advies

5 oktober om 15u

Aan de hand van concrete voorbeelden leidt VLAIO bedrijfsadviseur Anke Albregts je doorheen het subsidielandschap en de mogelijkheden die VLAIO en haar vele partners bieden om jouw digitaliseringsplannen te concretiseren en te realiseren. Van EDIH naar industriepartnerschap, van kmo-groeisubsidie naar de implementatie van sleuteltechnologieën als AI, IoT, of XR, van 1-op-1 gesprek met een bedrijfsadviseur om je ambities te versterken tot een ontwikkelingsproject. Na deze inspirerende sessie ben je een heel pak wijzer.

Praktisch

Date
Tijdstip
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 18.00 uur
Locatie

Nekkerhal Plattebeekstraat 1 2800 Mechelen

Locatie

Adres

Nekkerhal Plattebeekstraat 1 2800 Mechelen