TAKEOFFANTWERP_

Als jongere of student in Antwerpen kan je steeds beroep doen op extra ondersteuning om je ondernemersdroom verder uit te werken. Dit kan gaan van het exploreren van het ondernemerschap tot het uitbouwen van een start-up.

Het ecosysteem rond #jongondernemen in Antwerpen biedt alle ondersteuning aan die je nodig hebt om je ondernemerscompetenties verder te ontwikkelen. Wie weet leg je wel de grondslagen voor een carrière als ondernemer. Om je hiermee te helpen, hebben we een bruisend en duurzaam netwerk dat ondernemende jongeren samenbrengt, opvolgt en de weg wijst naar de juiste kennis op het juiste moment. Over gans het netwerk vinden tal van coachings en workshops plaats, aan jou om deze kansen te grijpen.

Voor wie?

Voor alle jongeren tussen 18 en 25 jaar in Antwerpen

Wat kan je verwachten?

  • wegwijs worden in het ondernemersecosysteem
  • coaching over je business idee
  • workshops om je skills aan te scherpen
  • events met inspirerende ondernemers
  • expertise en de mogelijkheid om je door hen te laten omringen
  • netwerk en coöperatie met andere like-minded jongeren

Hoe pakken we dit aan?

Touch Points

Laagdrempelige aanspreekpunten voor alle jongeren in Antwerpen. Er zijn zowel binnen als buiten de hogeronderwijscontext touch points aanwezig waar je terecht kan. Met al je vragen ben je welkom. Of het nu gaat over het exploreren van een droom of het uitwerken van concrete plannen. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in, dan wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met de ondernemerscoach. We kijken graag mee en helpen je met de volgende stappen zodat je de juiste kennis binnen handbereik hebt.

Activiteiten

Je wordt rechtstreeks in contact gebracht met de kennis die in jouw specifieke geval nuttig is, maar je kan ook gratis deelnemen aan allerlei activiteiten om je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en je bij te scholen in ondernemersspecifieke topics. Via events kan je contact leggen met andere jonge ondernemers in Antwerpen of kan je inspiratie opdoen bij Antwerpse jongeren die nu intussen een bedrijf runnen. Je kunt je onderdompelen en laten inspireren door de ondernemerswereld en je laten omringen door een heel netwerk ter ondersteuning van je ondernemersdroom. Dat alles is kosteloos!

Ontwikkelen van je ondernemerscompetenties

Het ontwikkelen van je ondernemerscompetenties draagt TAKEOFFANTWERP_ hoog in het vaandel. Of je nu daadwerkelijk zelfstandige ondernemer wordt of niet, ook binnen organisaties en bedrijven is ondernemerschap en een entrepreneurial mindset een asset.

Bruisend netwerk

TAKEOFFANTWERP_ maakt deel uit van de ecosystemen voor #jongondernemen in studentensteden met steun van VLAIO, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Karel-de Grote Hogeschool, AP Hogeschool en Hogere Zeevaartschool Antwerpen) , in samenwerking met de Stad Antwerpen, KAVKA, VOKA en SINC. 

Sinds 2014 is TAKEOFFANTWERP_ dé bakermat voor alle ondernemende jongeren in Antwerpen! 

#jongondernemen 

TAKEOFFANTWERP maakt deel uit van het ecosysteem voor jong ondernemen in Vlaanderen. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem om ondernemerszin en ondernemerschap bij jongeren, en meer specifiek bij studenten, te stimuleren. Ontdek de projecten in andere studentensteden op www.vlaio.be/jongondernemen.

Kostprijs
gratis
Partner
TAKEOFFANTWERP_