Start@K (Kortrijk)

Zit je met een idee? Heb je een droom? Wil je ondernemen? Dan is Start@K er voor jou. Stel ons jouw ondernemersvragen. Laat ons weten hoe we jou vooruit kunnen helpen. Entrepreneur of intrapreneur: onze deur staat voor jou open.

Voor wie?

Jongeren die wonen, studeren of ondernemen in Kortrijk

Wat kan je verwachten?

  • een unieke werkomgeving
  • een sterk netwerk
  • inspirerende events
  • interessante workshops 
  • coaching & ondersteuning

Hoe pakken we dit aan?

We organiseren op regelmatige basis verschillende events: inspiratiesessies om je op ideeën te brengen, maar ook workshops om je actief met kennis aan de slag te laten gaan. Daarnaast kunnen alle studenten terecht bij hun businesscoaches.

Op onze maandelijkse Pitch Nights kunnen (studerende) jongeren hun idee voorstellen voor een variërende jury. We selecteren die teams waarvan we geloven dat we hen met Start@K een duwtje in de rug kunnen geven. Wil dat zeggen dat we de anderen niet meer helpen? Absoluut niet. Ga met de feedback aan de slag en spreek ons aan om je verder vooruit te helpen.

Dankzij ons unieke en uitgebreide netwerk geloven we dat je met je vragen steeds bij de juiste persoon terecht komt.

Start@K is gesteund door VLAIO en is een samenwerking tussen Stad Kortrijk, Hangar K, HOWEST, Katholieke Universiteit Leuven Campus KULAK, Universiteit Gent Campus Kortrijk, VIVES hogeschool, Bolwerk, De Stroate vzw en Quindo. Da’s een hele mond vol, maar door de combinatie van deze sterke partners hebben we aan iedereen iets te bieden. Voor wie op de hoogte wil blijven van onze activiteiten en initiatieven: volg ons op sociale media en beluister onze podcast Ket Ghet – ondernemen in ups & downs.

#jongondernemen

Start@K maakt deel uit van het ecosysteem voor jong ondernemen in Vlaanderen. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem om ondernemerszin en ondernemerschap bij jongeren, en meer specifiek bij studenten, te stimuleren. Ontdek de projecten in andere studentensteden op www.vlaio.be/jongondernemen.

Kostprijs
Gratis
Partner
Start@K