LOG!VILLE

Waar logistiek en innovatie elkaar ontmoeten!

Log!Ville zet volop in op logistieke innovatie met een indrukwekkende fysieke demonstratieruimte, een originele gevisualiseerde beleving en een state-of-the-art meeting center.

In de demonstratieruimte kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste technische mogelijkheden die in de logistieke supply chain gebruikt kunnen worden. De voorgestelde oplossingen zijn marktmatuur maar niet mainstream, en kunnen net dat extraatje bieden dat ondernemingen nodig hebben om zich van de concurrentie te onderscheiden.

Bezoek daarom de showcases van innovatieve technologieën om jouw logistiek future-proof te maken en een voorsprong te nemen op jouw concurrenten!

Voor wie?

  • Logistieke bedrijven, van kmo tot grote onderneming
  • Logistieke dienstverleners
  • Logistieke eindejaarsstudenten

Wat kan je verwachten?

Ontdek!

Onze unieke belevingstocht richt zich op logistieke trends en laat bezoekers kennismaken met de logistieke supply chain van morgen.Beleef!

Laat je meenemen op een virtuele reis en beleef de trends, uitdagingen en oplossingen met de kracht van visualisatie, maatwerk en digital storytelling.

Ontmoet!

Log!Ville wil kennisdeling en innovatieve samenwerking tussen starters, bedrijven, en kennisinstellingen aanmoedigen door middel van evenementen en seminars in het meeting center. De ultramoderne vergaderzalen en indrukwekkende evenementenruimte bieden de perfecte omgeving om te leren, inspiratie op te doen en met anderen samen te werken. Je kan ze trouwens ook boeken voor je eigen bedrijf of organisatie!