Incubator Darwin

Incubator Darwin, gelegen in Niel, is het kloppend hart van het Wetenschapspark UAntwerpen. Darwin is kiezen voor een professionele start, een dynamische community en een toffe werkplek tussen collega ondernemers. De focus op innovatie binnen health en life sciences maakt dat de bedrijven die hier huizen kunnen leren van elkaars knowhow. Met zijn open architectuur is Incubator Darwin een uniek gebouw, waar je labo’s, kantoren en moderne vergaderinfrastructuur vindt, maar ook de gezellige bar Harriet.

Voor wie?

Innovatieve en onderzoeksgedreven start-ups en scale-ups, actief in health en life sciences. In Incubator Darwin kies je voor een dynamische community waarin alles draait om kennis, netwerken en leren van elkaar.

Wat kan je verwachten?

Flexibele contracten en weinig administratieve rompslomp maken dat start-ups zich meteen thuis voelen. Als je daar behoefte aan hebt, omringen we je van bij de start met de juiste experten. Ons vriendelijk en vlot secretariaat ontvangt jouw klanten, beantwoordt jouw telefoon en zorgt voor een lekkere kop koffie.

Doordat Incubator Darwin gevestigd is op het Wetenschapspark UAntwerpen, zijn er tal van doorgroeimogelijkheden op het park.

ID lNCUBATOR DARWIN

  • Open architectuur
  • 1500m² kantoren en labo's
  • Gezellige koffiebar, zomerterras en lunchplekken
  • Vergaderzalen, lounge corners en boardroom
  • Licht en ruim auditorium
  • Onthaal, telefoonpermanentie en postbehandeling
  • Ontzorgend facilitymanagement

Hoe pakken we dit aan?

Incubator Darwin zet sterk in op een dynamische community werking, met diverse activiteiten waarbij ondernemers de gelegenheid krijgen elkaar te leren kennen. Daarnaast stelt Darwin een netwerk van partners ten dienste van de bedrijven en connecteert met de gepaste experten.

Kostprijs
Afhankelijk van de gekozen formule.
Partner
Darwin