Howest - The Vibe

The Vibe is een incubator en coworkingspace aan Howest. Bij The Vibe is er ruimte voor student-ondernemers en starters in Blockchain, Cybersecurity en IT. Deze faciliteiten worden kosteloos aangeboden aan Howest studenten, medewerkers en onderzoekers. Ook externen zijn welkom om gebruik te maken van deze faciliteiten, mits betaling.

Voor wie?

Vanuit “Howest Onderneemt” ondersteunen we actief student-ondernemers bij de uitbouw van hun eigen bedrijf. In The Vibe is er echter ook een co-workingspace voor jonge groeibedrijven. Net naast The Vibe bevindt zich de onderzoeksgroep Blockchain &

Cybersecurity. Op die manier creëren we een wisselwerking tussen student-ondernemers, jonge groeibedrijven en onderzoekers.

Wat kan je verwachten?

Student-ondernemers kunnen terecht bij de ondernemerscoaches van Howest voor advies en begeleiding. Daarnaast zijn er ook maandelijks inspirerende events in The Vibe. Deze events zijn gratis.

Hoe pakken we dit aan?

Door de fysieke nabijheid van de werkplekkken en de onderzoeksgroep cybersecurity en blockchain creëren we een wisselwerking tussen ondernemers en onderzoekers. Daarnaast onrganiseren we periodiek events waarbij ondernemers en onderzoekers hun ervaringen delen inzake groei en onderzoek.